За мен

Здравей,

казвам се Петя Стойчева и се занимавам

с фотография и графичен дизайн.

Въпреки, че съм завършила маркетинг и реклама, с течение на времето натрупах солиден, дългогодишен опит и в сферата на туризма и търговията, а последните години посветих на фотографията и графичният дизайн, които освен професия са и моята истинска страст.

Избрах да специализирам в продуктова и интериорна фотография, тъй като са свързани едновременно с образованието ми и с професионалния ми опит досега. Тук се чувствам уверена, знаеща и можеща. Познавам отлично пазара, знам какво продава и знам как да заснема продукта, така, че да предизвика желание за покупка. Пейзажната, травъл и макро фотографията са моето бягство от забързаното ежедневие, късче истински релакс, което се надявам да ви докосне, а защо не и да украси стените ви под формата на висококачествени принтове.

Графичен дизайн

Часовете прекарани пред монитора отлитат като секунди, когато редактирам снимки или създавам графичен проект. Работя свободно с Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe Premiere Pro. Любопитството е моята движеща сила и непрекъснато усъвършенствам уменията си в курсове за графичен дизайн, фотография и маркетинг. Гордея се с работата си като графичен дизайнер към един от водещите в света онлайн магазини за крафт хартии VectoriaDesigns.

Копирането не е позволено!