BEYOND THE FRAME

Здравей,

казвам се Петя Стойчева и се занимавам

с фотография и реклама.

Защо реклама? Това беше моят осъзнат избор за висшето ми образование – Маркетинг и Реклама. С течение на времето натрупах солиден, дългогодишен опит и в сферата на туризма и търговията, а последните години посветих на фотографията, която освен професия е и моя страст.

Избрах да специализирам в продуктова и интериорна фотография, тъй като са свързани едновременно с образованието ми и с професионалния ми опит досега. Тук се чувствам уверена, знаеща и можеща. Познавам отлично пазара, знам какво продава и знам как да заснема продукта, така, че да предизвика желание за покупка. Пейзажната, травъл и макро фотографията са моето бягство от забързаното ежедневие, късче истински релакс, което се надявам да ви докосне, а защо не и да украси стените ви под формата на висококачествени принтове.

Графичен дизайн
създаване на графични проекти за печатни и рекламни материали

Обичам работата с вектори. Мога с лекoта да проектирам стилно и елегантно лого, да направя дизайн на флаер, брошура, дипляна, постер, меню и други, да векторизирам снимка или да изготвя проект за външна реклама.

Копирането не е позволено!